Nakon potvrde narudžbe, primit ćete e-poruku s potvrdom da je narudžba spremna za isporuku. Od tog trenutka, rok isporuke je 3 radna dana.

U slučaju prigovora ili bilo kakvog prigovora, kontaktirajte nas na e-adresu: webshop@bebakids.me i prigovor ili prigovor bit će obrađeni u najkraćem mogućem roku.

U slučaju zamjene predmeta, troškove povrata robe u oba smjera snosi kupac, osim u slučajevima kada kupac dobije neispravan ili neispravan artikl.

Kurir MontenMax (kompanija koja nam dostavlja robu), isporučuje pošiljke na adresu za dostavu u vremenu od 8 do 16 sati.

U tom periodu osigurajte da na adresi postoji osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je vizualno pregledati paket kako ne bi bilo vidljivih oštećenja.

Ako primjetite da je kutija za isporuku znatno oštećena i sumnjate da bi proizvod mogao biti oštećen, odbijte prihvatiti pošiljku i odmah nas obavijestite e-poštom webshop@bebakids.me. Ako je pošiljka naizgled neoštećena, slobodno preuzmite pošiljku i potpišite se u adresar kurira.

Kurir pokušava dostaviti svaku pošiljku dva puta. Uobičajena je praksa da će vas, ako vas kurir ne pronađe na adresi, nazvati telefonom koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i dogovoriti novi datum isporuke. Ako vas i dalje ne može pronaći na adresi, pošiljka će nam biti vraćena. Po primitku pošiljke kontaktirat ćemo vas kako bismo utvrdili razlog neisporuke i dogovorili ponovno slanje.

Dostava je besplatna za iznos preko 35EUR.

Za iznos manji od 35EUR  troškovi dostave su 3 EUR.