Proizvode koje želite naručiti putem internet trgovine možete platiti na nekoliko načina:

  • pouzećem u trenutku isporuke
  • platne kartice tokom postupka kupovine na web lokaciji - ako se ovaj način plaćanja nudi na stranici korpa.

 

Pouzećem

Prilikom preuzimanja pošiljke koju ste prethodno naručili preko naše veb stranice, plaćanje narudžbe vrši se isključivo u gotovini u eurima u rukama kurira naše partnerske kurirske službe koji vam donosi pošiljku.

 

Plaćanje karticama

Narudžbu možete platiti istaknutim karticama za plaćanje na stranici KORPA ako se nudi ovaj način plaćanja. Karticu mora odobriti banka izdavalac za plaćanje putem Interneta.

Prilikom naručivanja putem interneta odabirom odgovarajućeg načina plaćanja bit ćete preusmjereni na stranicu banke koja je zaštićena i sigurna za ovaj način plaćanja. Podaci o vašoj platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu ni u jednom trenutku.

Na ovoj stranici morate unijeti sljedeće podatke:

  • Broj kartice,
  • datum isteka i
  • CVC2 / CVV2 kôd, koji možete pročitati sa svoje kartice.

Prilikom unosa podataka platnih kartica, povjerljivi podaci prenose se putem javne mreže u zaštićenom (šifriranom) obliku pomoću SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najmodernije kriptografske tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, WSPay i CKB banka, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke.
Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Provjera podataka vrši se između kupca I WSPay/CKB banke.

U skladu s PCI DSS standardima WSPay štiti prenos Vaših podataka i Vašu privatnost sa TLS 1.2 kriptografskim protokolima.
Ukoliko koristite starije verzije preglednika molimo Vas da uključite mogućnost korišćenja TLS 1.2 protokola kako bi ste mogli koristiti WSPay.

* Unos podataka i provjera izvršavaju se isključivo između korisnika kartice i banke, a Internet trgovac nema pristup podacima koji se razmjenjuju.

Plaćanje nije moguće u stranoj valuti, već samo u eurima. Plaćanje je moguće platnim karticama domaćih i stranih banaka.

Kupac koji koristi uslugu plaćanja putem interneta putem naše internet trgovine mora ispuniti sljedeće uslove:

Dostava robe je moguća samo na teritoriji Republike Crne Gore, na adresu navedenu u porudžbini.

Samo vlasnik kartice može izvršiti plaćanje.