Koršćenjem bilo kojeg dijela web stranice www.bebakids.me automatski prihvatate sve trenutne uslove koriščenja.
Korisnici su dužni redovno čitati pravila korišćenja, a smatra se da korisnici kontinuirano koriste web stranicu www.bebakids.me ili bilo koji njen dio, u svakom trenutku upoznati sa trenutnim pravilima korišćenja, te da ih razumiju u potpunosti.
Nijedan dio web stranice www.bebakids.me ne smije se koristiti u ilegalne svrhe ili za njihovu promociju.
KIDS BEBA D.O.O. pruža posjetiteljima upotrebu sadržaja web stranice www.bebakids.me u dobroj namjeri. Svi posjetitelji imaju pravo na besplatno korištenje sadržaja stranice www.bebakids.me, pod uslovom da ne krše pravila korišćenja.
Web stranica www.bebakids.me sastoji se od vlastitog sadržaja, sadržaja i oglašivača, besplatnog sadržaja, sadržaja koji su kreirali posjetitelji i posetilaca i linkova web stranice.
www.bebakids.me objavljuje sadržaj u dobroj namjeri. Koristite sav sadržaj stranice www.bebakids.me na vlastiti rizik i KIDS BEBA D.O.O. ne može biti odgovoran za štetu nastalu upotrebom.
Pristup web lokaciji www.bebakids.me i svim njenim sadržajima dozvoljen je ljudima bilo koje dobi.
KIDS BEBA D.O.O. polaže autorska prava na sav svoj sadržaj (tekstualni, vizuelni i audio materijal, baze podataka i programski kod). Neovlašćena upotreba bilo kojeg dijela web mjesta smatra se kršenjem autorskih prava web stranice www.bebakids.me i podložna je tužbama.

Neovlaštena upotreba bilo kojeg dijela stranice bez dozvole vlasnika autorskih prava (KIDS BEBA DOO, partneri, korisnici ...) smatra se kršenjem autorskih prava i podložna je tužbama.

Ako smatrate da je web lokacija www.bebakids.me povrijedila vaša autorska prava, slučaj će se razmotriti odmah, a sporni sadržaj će se ukloniti odmah nakon što se utvrdi istinitost sadržaja žalbe.

KIDS BEBA D.O.O. u dobroj namjeri objavljuje linkove na web stranici www.bebakids.me i ne može biti odgovoran za sadržaj izvan portala.

KIDS BEBA D.O.O. se obavezuje da će zaštititi privatnost korisnika stranice, osim u slučaju ozbiljnog kršenja pravila stranice www.bebakids.me ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

KIDS BEBA D.O.O. zadržava pravo povremeno mijenjati ili mijenjati pravila na www.bebakids.me bez najave. Web lokacija www.bebakids.me može obavijestiti korisnike o važnim promjenama i dopunama e-poštom ili objavljivanjem na web lokaciji.